Categorii produse

Proiecte Speciale

Modelarea spatiului in functie
de necesitati impune
de foarte multe ori solutii originale.

Acoperisurile, placarile, etajarile, compartimentarile, pasarelele si alte structuri similare, alaturi de
stelajele
si
rafturile standard, reprezinta aliati de nadejde pentru cucerirea spatiului util.

Departamentele noastre
de consultanta si proiectare sunt pregatite sa ofere solutii personalizate ce garanteaza recuperarea investitiei in cel mai scurt timp.


detalii

            “Suntem ceea ce facem in mod repetat.
                                Excelenta, deci, nu este altceva decat o obisnuinta”

                                                                                                                                   Aristotel


    Cresterea si diversificarea constanta a nevoilor specifice sectoarelor de logistica, productie si depozitare au dovedit in timp ca simpla comercializare de rafturi si stelaje nu poate oferi eficienta dorita de utilizator.

    In anul 2004 se infiinteaza RASTEROM, avand ca scop principal promovarea noilor concepte privind amenajarea si optimizarea spatiilor de productie si depozitare.

    Selectarea si instruirea atenta a personalului a permis crearea de departamente care asigura servicii si produse de calitate conform normelor europene in vigoare.

    Departamentele tehnic, proiectare, dar si echipele proprii de montaj au devenit, in scurt timp, varfurile de lance ale companiei in lupta pentru "cucerirea spatiilor".

   Utilizarea de produse certificate conform normelor europene, precum si certificarile serviciilor de proiectare, comercializare si instalare obtinute de Rasterom au dus la cresterea constanta a portofoliului de clienti din toate sferele de activitate.

    Optimizare, eficienta, productivitate sunt acum reguli de baza pe care Rasterom le foloseste in scopul garantarii nivelului maxim de satisfactie a clientului.